GYMS Digi Mate

Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Με τρεισ καταπληκτικες Τακτικες!

Mετά από την 7ετή εμπειρία την ομάδας της Digimate στην αγορά των γυμναστηρίων, την συνεργασία μας με τα πιο premium γυμναστήρια της Ελλάδας και την επιτυχή εκτέλεση τακτικών ανάπτυξης πωλήσεων από τις μεγαλύτερες αλυσίδες μέχρι και τοπικά γυμναστήρια, έχουμε συνθέσει τις πιο αποτελεσματικές ενέργειες ανάπτυξης πωλήσεων για γυμναστήρια σε 3 τακτικές.

Ανάλογα με τη φάση, τις ανάγκες και τους στόχους, οι συγκεκριμένες τακτικές λειτουργούν μεμονωμένα και συνδυαστικά για να σε βοηθήσουν να έχεις σταθερή ροή πελατών και να εκτοξεύσεις τις πωλήσεις σου.

Ποιες είναι οι τακτικές ανάπτυξης πωλήσεων.

VNU_M686_12

Τακτική «Get the super-list»

Δημιούργησε την λίστα με όλους τους πιθανούς πελάτες της περιοχής σου. Μάθε τις επιθυμίες τους. Επικοινώνησε συχνά την παρουσία σου, τις υπηρεσίες σου και τα πλεονεκτήματα σου.

Choose-Teacher

Τακτική «Be the choice»

Να είσαι η επιλογή των πελατών σου επειδή λύνεις με τις υπηρεσίες σου το ιδιαίτερο για τον καθένα πρόβλημα που τους απασχολεί.

AllIsometricJuly1-06

Τακτική «Be famous»

Να είσαι πάντα μπροστά στα μάτια των πελατών σου. Στα Social, στον Google, στα News Media, στα E-mail τους

Εφαρμόστε τώρα ένα μόνιμο σύστημα Digital Marketing στο γυμναστήριο σου, απλά, εύκολα, οικονομικά

Συμπλήρσε τα στοιχεία σου και κλείσε σήμερα ένα ραντεβού ενημέρωσης.

    Αν θέλετε Γράψτε μας 2 λόγια για την δραστηριότητα σας (Προαιρετικά)

    * Συναινώ στο ότι η Digi-Mate και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.