GYMS Digi Mate

5+1 social media post που πρέπει να ανεβάζει ένα γυμναστήριο

5+1 social media post που πρέπει να ανεβάζει ένα γυμναστήριο

 

Αναζητάς τρόπο να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τα social media του γυμναστηρίου σου;

Εάν σε ενδιαφέρει να μετατρέψεις τα social media σε κανάλι που θα προσελκύσει πελάτες στο γυμναστήριο σου και θα σου δώσει εικόνα «ειδικού» στο χώρο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού, σου έχουμε τη συνταγή επιτυχίας.

Σταμάτα να ποστάρεις απλά τις προσφορές σου και φωτογραφίες του γυμναστηρίου και ξεκίνα να παραδίδεις αξία στο κοινό σου.

Τα είδη post που προτείνουμε στα γυμναστήρια να δημοσιεύουν έχουν ως στόχο να ενημερώνουν και να εκπαιδεύουν το κοινό, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης μαζί του, διευκολύνοντας και προωθώντας τη διαδικασία πωλήσεων.

Θέλεις να δεις πραγματικό αποτέλεσμα στα social media και όχι απλά να υπάρχεις επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή;

Εάν η απάντηση σου είναι ναι, δες παρακάτω τα post που πρέπει να ανεβάζει ένα γυμναστήριο.

 

#1 Οφέλη υπηρεσιών

Μην ξεχνάς ποτέ ότι οι πελάτες σου δεν αγοράζουν τις υπηρεσίες σου αλλά τις λύσεις και τα οφέλη που τους προσφέρουν. Οπότε αντί να ποστάρεις όχι παρέχεις πχ pilates reformer, δημιούργησε ένα post που εξηγεί τα οφέλη του προγράμματος και γιατί πρέπει να το επιλέξουν. Έτσι, ένας άνθρωπος που υποφέρει από μυοσκελετικούς πόνους, αναγνωρίζει το γυμναστήριο και τις υπηρεσίες σου ως λύση στο πρόβλημα του.

#2 Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα γυμναστηρίου

Σε μια εποχή που τα γυμναστήρια νιώθουν ότι πρέπει να πέσουν όλο και πιο χαμηλά στις τιμές για να είναι ανταγωνιστικοί, ο τρόπος να διαφοροποιηθείς είναι να δείξεις ότι ξεχωρίζεις και ότι είσαι ανώτερος από τον ανταγωνισμό σε κάποια χαρακτηριστικά τα οποία θα πλήρωνε το κοινό σου. Φρόντισε να τα τονίζεις αυτά στα social media.

Μπορεί να έχεις τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μεγάλη ποικιλία οργάνων ή υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, εξειδικευμένους γυμναστές κλπ. Μην ξεχνάς να προωθείς τα πλεονεκτήματα σου.

#3 Οφέλη πελατών

Γιατί να αγοράσει κάποιος συνδρομή στο γυμναστήριο σου; Tι θα κερδίσει αν γίνει πελάτης σου; Δείξε στο κοινό σου τα αποτελέσματα των πελατών σου, γιατί είναι ευχαριστημένοι, ότι πετυχαίνουν τους στόχους τους με τη συμβολή σου. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κοινού σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να σε επιλέξει.

#4 Δώσε κατεύθυνση διατροφής ανά στόχο

Ακόμη κι αν δεν προσφέρεις υπηρεσίες διατροφής, επειδή η γυμναστική και η επίτευξη σωματικών στόχων συνδέεται άμεσα και με τη διατροφή, δώσε αξία στο κοινό σου δωρεάν μέσα από τα social media. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνους και όχι μόνο για τα χρήματα τους. Άρχισε να τους συμβουλεύεις για το πως θα χάσουν βάρος, πως θα βάλουν μυικότητα, που θα λάβουν τα μακροθρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται κλπ.

#5 Δώσε λύσεις άσκησης

Βοήθησε το κοινό σου να καταλάβει την φιλοσοφία της γυμναστικής. Ποιες ασκήσεις γυμνάζουν κάθε μυική ομάδα και πως να τις εκτελέσουν χωρίς να τραυματιστούν. Γιατί να κάνουν ζέσταμα, γιατί αποθεραπεία, γιατί να ξεκουράζονται κλπ. Εκπαίδευσε το κοινό σου, γνώρισε τους τον κόσμο του fitness και βοήθησε τους να το αγαπήσουν.

#6 Διατήρηση ρουτίνας και παρακίνηση

Το δύσκολο κομμάτι για τους πελάτες ενός γυμναστηρίου είναι να παραμένουν συνεπείς, να κάνουν την άσκηση τρόπο ζωής και να βρίσκουν παρακίνηση και πειθαρχεία. Βοήθησε το κοινό σου να χτίσει έναν τρόπο σκέψης και μια καθημερινότητα που θα τους προσφέρει ενέργεια, ευεξία και τα αποτελέσματα που θέλουν.

Πήρες το ΔΩΡΕΑΝ e-Book με 10+1 θέματα για να δημοσιεύσεις στο Instagram του γυμναστηρίου σου?

Κάνε εγγραφή στα newsletter μας και πάρε άμεσα το E-book στο mail σου



    ΠερισΣΟΤΕΡΑ
    Αρθρα

    Facebook

    Εφαρμόστε τώρα ένα μόνιμο σύστημα Digital marketing απλά, εύκολα, οικονομικά

    Κλείσε σήμερα μια δωρεάν ώρα στρατηγικής συμβουλευτικής για τη δική σου επιχείρηση

      Αν θέλετε Γράψτε μας 2 λόγια για την δραστηριότητα σας (Προαιρετικά)

      * Συναινώ στο ότι η Digi-Mate και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.

      Πήρες το E-Book με 10+1 θέματα για να δημοσιεύσεις στο Instagram του γυμναστηρίου σου?

      Για Άνοιξη & Καλοκαίρι 2023

      Κάνε εγγραφή στα newsletter μας και πάρε άμεσα το E-book στο mail σου